Hoppa till sidans innehåll

Regler VT-2020


Betalning
Du är förbunden att rida hela terminen. Vill du sluta får du ändå betala terminen ut. Endast vid läkarintyg om sjukdom, görs undantag.

Du kan välja att betala enligt den betalningsplan som står på fakturan, delbetalningar (belopp per förfallodatum) Börjar du denna termin kan det bli färre delbetalningar. Du kan också välja att betala hela beloppet på en gång, isåfall vid första delbetalningstillfället. Använd OCR-nummer som står längst upp på fakturan. Vid delbetalning får du själv bevaka och betala in enligt betalningsplanen, använd samma OCR hela tiden. OBS! Ej till andra fakturor gällande läger och övrigt eller tidigare ridfaktura, använd rätt faktura till rätt avgift annars blir det stora problem i systemet.

Fakturor ej betalda i tid debiteras påminnelseavgift med 50 kr, gäller varje delbetalning, obetalda påminnelser debiteras en ränta, betalar man inte blir man avstängd från sin ridning, om man fått flera påminnelser.

Har du ej godkänt via ridskoleprogrammets utskickade mail, att fakturan kan gå med e-post kommer du debiteras en faktureringsavgift på 50 kr. 

Uppsägning av plats
Uppsägning av plats för Vt-2020  senast 15/11 2019 på mail This is a mailto link. Mailet bekräftas. Spara bekräftelsen som då gäller för uppsägningen.  Vi kan inte garantera att det är samma instruktör som innan. Bli du tilldelad en ny tid efter uppsägningstiden, har du en vecka på dig att säga upp platsen efter du fått den informationen. OBS! Muntlig uppsägning gäller ej. Tacksamt om ni skriver anledning till uppsägning så vi kan förbättra oss om det är ngt som inte fungerat så bra

Hör gärna av dig om du av någon anledning inte är nöjd med din ridlektion innan du säger upp dig, så kanske det är något vi kan lösa.

OBS! Ridplats ej uppsagd i tid, 15/11 2019 debiteras hela terminen! 

Angående igenridningar

Vi erbjuder igenridning i mån av plats och hästtillgång dock max 2 ggr/termin. Igenridning ska göras under samma termin som avbokningen sker. Igenridning bör göras i likvärdig grupp (beteckning och prismässigt). En avbokning är inte alltid lika med en igenridningsplats. Ex om vi har skadade hästar får de övriga gå fler lektioner och då kan den lektion som blir avbokad vara lösningen för den hästen som inte får jobba för mycket. En ryttare som har en svårare häst avbokar sig och den som rider igen klarar inte av att rida den hästen. Hästen är vårt viktigaste kapital och det är därför vi månar om att hålla deras arbete på en nivå de klarar av.

Om du bokat igenridning och ej dyker upp kommer detta tillfälle att bokas av som om du varit här och ridit igen.

Du kan rida igen under förutsättning att du lämnat återbud på följande sätt: 
På vardagar lämnas återbud före kl. 15.00 samma dag eller tidigare.
På lördagar lämnas återbud före kl. 08.00 samma dag eller tidigare. 

Man kan även avboka lektioner längre fram som man har kännedom om.

Återbud görs på vår medlemsinlogg www.minridskola.se  
Även om du är sent ute och inte kan komma, lämna återbud ändå, tänk på att du underlättar för andra som vill rida igen och att hästarna får gå så jämnt som möjligt för deras hållbarhet.

Om du har långvarig sjukdom, tag kontakt med Eva på kontoret, via mejl This is a mailto link. Återbetalning kan ske mot uppvisande av läkarintyg, dock tidgast från det datum du mailat in detta skriftligen, ej i efterskott. 

Vill du rida igen gå in på medlemsinloggen och boka där.

Kom i tid

Kom i tid till din lektion!  Du ska vara här en halvtimme innan din lektion börjar för att i lugn och ro kunna göra i ordning din häst.  Undantag kan göras i Nyb I där lektionen startar med teori, kolla med er ridlärare.

Tänk på att alla elever blir påverkade om lektionen inte kan starta i tid. Det är inte bra, varken för dig eller för hästen att stressa. Om lektionen riskerar att bli sen pga att övriga elever får vänta på dig kan instruktören neka dig att deltaga på lektionen.

Det räknas som lektionen börjar när manegedörren öppnas, så att leda in hästen, fixa stigbyglar, sitta upp mm. ryms inom själva lektionstiden. Detsamma vid avslut av lektionen, räknas uppställning på medellinjen & avsittning med. 

Anslagstavlor, Hemsidan

Titta på våra anslagstavlor! Dom finns vid manegeingången samt vid expeditionen.
Gå in på vår hemsida www.nhrk.se.  och på www.minridskola.se. Vi informerar om läger, lovverksamhet, tävlingar, mm. På minridskola ligger aktuella kurser, blåbärshoppning mm som du kan anmäla dig till.
I väggfacken vid expeditionen finns all info att hämta för den som vill ha papper.

Gilla oss gärna på Facebook och följ oss på Instagram.

Då vi jobbar hårt med förbättringar tar vi gärna emot förslag, kritik, beröm mm i den gröna lådan vid expeditionen

Tidningen ” Häst & Ryttare”

Får alla medlemmar hem i brevlådan. Om du inte får den maila This is a mailto link så ordnar jag det. 

Uppdatering av medlemsregister

Hjälp oss att ändra dina uppgifter om du har ny adress, telefon eller liknande via www.minridskola.se
Funkar det ej maila This is a mailto link eller ngn annan personal så kan vi försöka hjälpa dig  att börja använda den via mail eller telefon 

Uppdaterad: 07 JUN 2018 11:42 Skribent: Susanne Bengtsson

 

Postadress:
Nordhallands RK - Ridsport
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Besöksadress:
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Kontakt:
Tel: 0708958702
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 
ebmaster:
 Susanne Bengtsson
Facebook

Instagramlogo_svelanddjur

DennisMaskin_logo_liggande


SISU

besöksräknare 

besöksräknare