Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Ridskolan startar vecka 1, onsdag 2/1.
Terminen pågår fram till v 25 torsdag 20/6.

Ingen ridning:
Långfredag 19/4
Påskafton 20/4
Annandag Påsk 22/4
1:e Maj
Kristi himmelsfärdsdag 30/5
Nationaldagen 6/6
Pingstafton 8/6

Ridning Vt 19
Hoppas du är nöjd med din ridning och att vi får se dig här när nästa termin börjar igen!

Det är snart dags för fakturering av nästa termin, första delbetalningen kommer ha förfallodatum 27/11. Det kommer som vanligt att vara 5 delbetalningar.

Jag skickar därför redan nu ut informationen om den nya terminen ridgånger och regler. Dessa finns bifogade som filer i mailet.

Det ligger också kopior på expeditionen om du inte får ut det via din mail.

Om du redan nu vet att du inte kan rida under Vt 19, så maila gärna in din uppsägning till mig på This is a mailto link så slipper du få faktura. Ange gärna anledning till att du slutar.

Senaste dag för uppsägning är 15/11 för Vt 19, annars blir du betalningskyldig för terminen.

Fakturan kommer att vara på befintlig lektion. Om du vill byta tid/grupp så maila This is a mailto link så får du hjälp via en ridlärare.Fakturan kommer att justeras i efterhand.

Förändring Ridtider & Ridpriser Vt 19
De flesta har väl läst om den påverkan vår varma sommar haft för fodertillgång och priserna på fodret. Detta påverkar redan i nuläget våra foderpriser på såväl, hö, hösilage och Kraft när vi ska köpa in till våra ridskolehästar. Även tillgången gör att vi får komplettera med andra fodermedel för att få en fungerande foderstat. Eftersom denna termins avgifter redan är betalda så kommer ingen höjning på denna avgift att ske.

Det kommer däremot att resultera i en höjning på ridavgiften för 2019. Vi brukar årligen höja lektionerna med 5 kr/lektion för att kompensera årliga höjningar på löner och höjningar från våra leverantörer.

Vi vill inte göra en stor höjning, men vi behöver kompensera för såväl de ordinarie ökningarna av utgifter samt för de ökade foderkostnaderna och har då valt att göra enligt följande gällande Vt 2019.

Ridlekis, Nyb 1, (teori 30 min, ridning 30 min) och övriga 45 min lektioner kommer att få en höjning på 6 kr/lektion

Hopp & Dressyr specialerna kommer även fortsättningsvis att rida 60 min och få en höjning på 6 kr/lektion

Lektioner som idag rider 60 min kommer att dras ner till 55 min och får en höjning på 3 kr/lektion

Vi har valt att göra en sänkning av lektionstiden från 60 till 55 min. Detta pga att det blir mkt för hästarna att gå flera 60 min lektioner. Vi behöver spara på hästarna för att undvika överansträngningar och skador.

Vi har funderat hur man skulle kunna ändra lektionstider för att det inte ska bli så många 60 min lektioner per dag och på raken, men insett att det är svårt att få ihop. De flesta som rider vill rida ungefär samma tider, ej för tidigt eller för sent och inte t ex fredag kväll. Detta gör att lektionerna komprimeras till vissa attraktiva tider, vilket gör att hästarna får jobba hårt dessa tider.

Medlemsavgiften kommer att ligga kvar oförändrad.

Uppdaterad: 31 MAJ 2018 11:30 Skribent: Susanne Bengtsson

Postadress:
Nordhallands RK - Ridsport
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Besöksadress:
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Kontakt:
Tel: 0708958702
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 
Webmaster:
 Susanne Bengtsson
Facebook

Instagramlogo_svelanddjur

DennisMaskin_logo_liggande


SISU

besöksräknare 

besöksräknare