Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev från styrelsen på NHRK

26 SEP 2019 08:34
Hej alla medlemmar!
  • Uppdaterad: 26 SEP 2019 08:34

Hej alla medlemmar i Nordhallands Ridklubb!

Höstterminen har startat i högt tempo, vi har massor med nya elever som vi hoppas kommer att trivas hos oss. Vi är numera 450 medlemmar i klubben, vilket är fantastiskt roligt! Fler får plats, så vi välkomnar gärna fler både nya och mer erfarna ryttare till oss.

En del nya bekantskaper i form av hästar har dykt upp, vi har en del inhyrda hästar och har också bytt ut en del av de som tyvärr inte fungerat så bra hos oss. Det ställs många krav på en ridskolehäst, det är fantastiska djur som klarar alla sorts ryttare och påhitt, och de får jobba nästan varje dag. Som tur är får de mycket omtanke och kel från både personal och elever!

Klubben har ju under flera års tid haft en dialog med Kungsbacka kommun om behovet av upprustning och förnyelse av anläggningen, som ägs av kommunen. Under våren startade arbete med att upprusta ridskolehästarnas hagar och det är snart färdigställt. Hagarna har blivit dränerade och grusade och nu återstår att montera vattenkärl med automatisk påfyllning (så att personalens arbete underlättas), lägga raster för att minimera slitage och komplettera lite staket. Nästa steg är att bygga en ny, större gödselplatta och därefter rusta upp våra utebanor, vilket vi hoppas skall vara färdigt till våren, följt av renovering av den gamla manegen.

Vårt medlemsstall har för närvarande en del lediga boxplatser, så om du eller någon du känner har behov av detta är det bara att höra av sig till This is a mailto link.

Vår tävlingssektion arrangerar ett antal tävlingar varje termin, både stora och små. När vi får våra nya utebanor kommer möjligheterna till tävlingsarrangemang att öka, och tävlingssektionen behöver nu förstärkning. Det finns massor med uppgifter att engagera sig i, och våra duktiga tävlingsledare utbildar och visar så passa på att hjälpa till med de kommande tävlingarna! Det är väldigt roligt att se tävlingarna på nära håll, och vi brukar få mycket uppskattning från de tävlande och funktionärerna. Du som vill engagera dig i tävlingssektionen, skicka ett mail till This is a mailto link eller kontakta sektionsansvarig Åsa Kolsäter. All hjälp är välkommen!

På tal om engagemang, så är ju vi liksom så många andra föreningar beroende av ideella krafter. Det finns många olika områden att engagera sig i, förutom tävling finns anläggningssektionen, caféet, aktiviteter, ungdomssektionen, sponsring m m, för att inte tala om styrelsearbete! Genom att engagera sig i klubben lär man känna många trevliga människor (och hästar), det är lärorikt och väldigt roligt. Tveka inte att höra av dig om du har idéer, kunskap, vilja som kan ge klubben hjälp och stöd. Maila This is a mailto link eller This is a mailto link, eller prata med någon av oss i styrelsen eller personalen.

Håll gärna koll på vår Facebook-sida https://www.facebook.com/nordhallandsridklubb/ , där liksom på hemsidan läggs information och nyheter ut.

Till slut vill jag tillönska alla nya och gamla medlemmar en fin termin hos oss, och skicka ett stort TACK till vår underbara personal och till alla ni andra som stöttar och hjälper Nordhallands Ridklubb!

Anna Eckerstig, ordförande 2019

Skribent: Susanne Bengtsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Nordhallands RK - Ridsport
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Besöksadress:
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Kontakt:
Tel: 0708958702
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 
Webmaster:
 Susanne Bengtsson
Facebook

Instagram
DennisMaskin_logo_liggande


SISU

besöksräknare 

besöksräknare