Hoppa till sidans innehåll

Information angående NHRK´s teori


Hej alla ridsugna elever!

Hoppas ni haft en fin sommar med mycket sol och bad och kanske även lite ridning!  

Nu börjar snart ridskolan igen och här följer lite information som är bra att ta del av! 

Alla vuxengrupperna startar v.33, samma som barn-och ungdomsgrupperna.
Dock startar NYA vuxna elever v. 34.
Så har du ridit hos oss under vårterminen och fortsätter rida börjar du v.33, har du inte ridit i någon grupp hos oss förra terminen börjar du v.34.

Vi hoppas att detta inte medför några komplikationer för er, bara kontakta oss på This is a mailto link isåfall så löser vi det!  

Se lektionsschema för korrekta lektionstider, var här ca 30 min innan lektionsstart för att hinna förbereda dig och din häst i lugn och ro. 

För helt nya Nyb1-barn kommer första lektionen att vara helt teoretisk, vi går igenom rutiner i stallet, var ni hittar utrustning, borstar mm, säkerhet, hur man borstar, sadlar och tränsar, säkerhet vid hantering av hästarna mm. Ni behöver inte vara här 30 min innan lektionen! Detta är en viktig lektion att närvara vid! Har man inte möjlighet att vara med på sin första lektion har vi två stycken: 

INTRODUKTIONSKVÄLLAR!
Tisdag 20/8 kl 18.15
Onsdag 28/8 kl 19.00 

Dessa introduktionskvällar är öppna för alla utan anmälan, vi samlas vid whiteboarden i stallet och går igenom våra rutiner i stallet, hur man hittar utrustning, binder upp och leder hästen korrekt, säkerhet vid hantering, information om Medlemsinloggen mm. 

TEORI: vi har gått tillbaka till vårt gamla system med teoretiska lektioner, 2 ggr/termin har alla grupper utom speciagrupperna teori, där vi lär ut värdefull kunskap om olika ämnen inom hästsporten. Vid dessa teoridagar samlar vi flera grupper som har teori samtidigt. Tiderna kommer vi att återkomma med men vi bifogar teorischemat så ni ser vilka dagar ridningen är utbytt mot teori. På det schemat ser ni även andra arrangemang som Blåbärshoppningar och Caprillitävlingar som ni kan anmäla er till. Vi brukar skicka ut veckobrev där vi bla påminner om vilka grupper som har teori kommande vecka, blåbärshoppningar och annan information. 

Om ni har några frågor är det bara att mejla till This is a mailto link 

Varmt välkomna till hösten på NHRK, vi syns i stallet! 

/Ridlärarna

 

 

 

Uppdaterad: 10 AUG 2019 20:40 Skribent: Susanne Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Nordhallands RK - Ridsport
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Besöksadress:
Källåsvägen 43
43493 Vallda

Kontakt:
Tel: 0708958702
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 
Webmaster:
 Susanne Bengtsson
Facebook

Instagram


logo_svelanddjur

DennisMaskin_logo_liggande

eriksbergsgard205 (1)

SISU

besöksräknare 

besöksräknare